Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Οι Καραμανλήδες εγκαινιάζουν γραφεία της ΝΔ στην Ραφήνα


Σε μία ασυνήθιστη κίνηση, με πολλούς εσωκομματικούς κυμματισμούς, αναμένεται να προχωρήσουν την Δευτέρα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο συνονόματος εξάδελφός του, βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής...



Συγκεκριμένα, οι δύο τους θα παραστούν και θα εγκαινιάσουν τα νέα γραφεία της τοπικής της ΝΔ στη Ραφήνα. Στην εκδήλωση, κεντρικός ομιλητής θα είναι ο δεύτερος ως τομεάρχης Υποδομών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την εξέλιξη αυτή αποκάλυψε ο ίδιος ο βουλευτής Σερρών μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 fm, τονίζοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή του κόμματος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 18.30 το απόγευμα στη Ραφήνα και όπως είναι φυσικό αναμένεται μεγάλη προσέλευση των νεοδημοκρατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.