Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Ο Γκλέτσος θα κατέβει για Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας


Το επόμενο βήμα ετοιμάζεται να κάνει ο Απόστολος Γκλέτσος στην πολιτική και όπως έγινε γνωστό θα θέσει υποψηφιότητα για να...


 διεκδικήσει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Ο δήμαρχος Στυλίδας αναμένεται να κάνει επίσημη ανακοίνωση την ερχόμενη Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου. O ίδιος καλεί τον κόσμο στο κτίριο του ΟΣΚ, στο Πάρκο του Λαού στη Στυλίδα, στις 17:45 όπου θα ανακοινώσει και επίσημα πως θα κατέβει για Περιφερειάρχης.
Σύμφωνα με το lamiakos-typos.gr ο Απόστολος Γκλέτσος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημείωνε πως «το όραμά μου για την περιφέρειά μας είναι να εξελιχθεί σε έναν τόπο όπου οι νέοι άνθρωποι θα θέλουν να μείνουν, να δημιουργήσουν τις οικογένειες τους, να χτίσουν το μέλλον τους και να ζήσουν με αξιοπρέπεια.
Σας απευθύνω κάλεσμα συστράτευσης, γιατί η επιτυχημένη πορεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι ευθύνη όλων μας. Σας προσκαλούμε λοιπόν σε ένα διάλογο για το παρόν και το μέλλον της Περιφέρειάς μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.