Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Κυάλια νυκτερινής οράσεως... Made in Greece στον μεγαλύτερο στρατό του αραβικού κόσμου!


Μεγάλη επιυχία μιας 100% ελληνικής εταιρείας, που υπέγραψε συμβόλαιο - μαμούθ!...Μια ακόμα στρατηγική συνεργασία της Θέων Αισθητήρες «απέδωσε καρπούς», αυτή τη φορά στην Αίγυπτο.

Η εταιρεία υπέγραψε σύμβαση για την υλοποίηση ενός προγράμματος συμπαραγωγής οργάνων νυχτερινής όρασης με την κρατική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρο-οπτικών συστημάτων, Arab International Optronics (ΑΙΟ).

Μόνο η πρώτη φάση του προγράμματος αφορά 3.700 όργανα. Πρόκειται για τις πλέον σύγχρονες και επιχειρησιακά προηγμένες διόπτρες παθητικού τύπου, όπως αποδεικνύεται από τη ζήτηση και την προτίμηση που δείχνουν σε αυτές οι τελικοί χρήστες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αίγυπτος διαθέτει τον μεγαλύτερο στρατό του Αραβικού κόσμου (σύμφωνα με την Global Firepower List 2016).

Η συνεργασία της Θέων Αισθητήρες με το Αιγυπτιακό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μετρά ήδη 10 χρόνια, με τις δύο πλευρές να δηλώνουν, αλλά και να αποδεικνύεται στην πράξη, απόλυτα ικανοποιημένες από αυτήν.

Ο Γενικός Διευθυντής της Θέων Αισθητήρες, Βασίλειος Σαββαΐδης αναφερόμενος στην υπογραφή της σύμβασης τόνισε: «Η προώθηση αυτής της συνεργασίας ενισχύθηκε και από τις επιτυχημένες συναντήσεις που διοργανώθηκαν το 2016 τόσο στην Αθήνα όσο και στο Κάιρο από το Αιγυπτιακό και Ελληνικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο ευχαριστούμε, με τη συμμετοχή εταιρειών της αμυντικής βιομηχανίας των δύο χωρών.

Τις ελληνικές εταιρείες συντόνισε και εκπροσώπησε επάξια ο φορέας της Ελληνικής Αμυντικής βιομηχανίας ΣΕΚΠΥ (Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού), τον οποίο επίσης ευχαριστούμε.

Ευελπιστούμε ότι θα ακολουθήσουν συνεργασίες και για άλλες ελληνικές εταιρείες του κλάδου, τις οποίες η Θέων θα συνεχίσει να υποστηρίζει έμπρακτα στην πορεία τους μαζί με την Θέων προς τις αγορές του εξωτερικού».

«Η υπογραφή αυτής της σύμβασης αποτελεί μία ακόμα στρατηγική συμμαχία που ακολουθεί αυτές στην Αμερική, την Αυστραλία, την Ινδονησία και την Ινδία» σχολιάζει σχετικά ο Πρόεδρος της Θέων Αισθητήρες, Κρίστιαν Χατζημηνάς και συνεχίζει:

«Στους στόχους της εταιρείας συμπεριλαμβάνονται δύο ακόμα στρατηγικές συμμαχίες-Joint Ventures-στη Μέση Ανατολή και την Άπω Ανατολή καθώς και μία στη Ν. Αμερική, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο 2017.

Αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης πολιτικής που αφορά στην προώθηση των προϊόντων της εταιρείας μας αλλά και των προϊόντων των στρατηγικών μας εταίρων σε παγκόσμιο επίπεδο» καταλήγει ο ίδιος.

H ΘΕΩΝ Αισθητήρες ΑΕΒΕ, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, ιδρύθηκε το 1997 και σήμερα αποτελεί έναν από τους κορυφαίους, σε διεθνές επίπεδο, κατασκευαστές Ηλεκτρο-Οπτικών συστημάτων και συναφούς εξοπλισμού για εφαρμογές στην Άμυνα και την Ασφάλεια.

Με έδρα στην Αθήνα, γραφεία στο Άμπου Ντάμπι και τη Σιγκαπούρη, γραμμή συμπαραγωγής των προϊόντων της στην Αυστραλία, την Ινδία και στην Ινδονησία και συμβάσεις σε περισσότερες από 36 χώρες στον κόσμο, η εταιρεία έχει καθιερωθεί ως ένας πραγματικά παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά των συστημάτων νυχτερινής όρασης ενίσχυσης καθώς επίσης και συστήματα τεχνολογίας θερμικής απεικόνισης.

Ενδεικτικά, στην πελατειακή βάση της Θέων Αισθητήρες συγκαταλέγονται οι Ένοπλες Δυνάμεις της Σουηδίας, οι Ειδικές Δυνάμεις KSK της Γερμανίας, της Αιγύπτου, των Η.Α. Εμιράτων, οι στρατοί της Αυστραλίας, της Χιλής, του Πακιστάν, της Σιγκαπούρης, της Πορτογαλίας, της Ινδονησίας, του Κατάρ, του Βελγίου, το Ναυτικό της Χιλής, οι Συνοριοφύλακες του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας, η Αστυνομία και το Ναυτικό της Ιαπωνίας και βέβαια οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κορωπί, από ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων μηχανικών, με πολυετή εμπειρία στα ηλεκρο-οπτικά συστήματα.

Η εταιρεία δίνει έμφαση στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη προϊόντων υψηλής απόδοσης και εργονομίας, προκειμένου να ανταποκρίνονται στις απαιτητικές συνθήκες χρήσης τους για τις αποστολές που προορίζονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.