Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Σαουδική Αραβία: Συνελήφθη γυναίκα που ανήρτησε φωτογραφία της στο Twitter


Η αστυνομία της Σαουδικής Αραβίας συνέλαβε μια γυναίκα που ανήρτησε στον προσωπικό της...


 λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία της στην οποία πόζαρε με ακάλυπτο τοπ πρόσωπο.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Φαρουάζ αλ Μαϊμάν ανακοίνωσε σήμερα τη σύλληψη της γυναίκας χωρίς να αποκαλύψει το όνομα της.
Αρκετοί ιστότοποι όμως την κατονόμασαν, αναφέροντας πως επρόκειτο για την Μαλάκ αλ Σέχρι, η οποία προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στην χώρα όταν περπάτησε σε έναν κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας Ριάντ χωρίς να φορά μπούρκα τον περασμένο μήνα.
Η αστυνομία προέβη στην σύλληψη της για «προσβολή της δημόσιας αιδούς», σημείωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Η γυναίκα «ανήρτησε ένα tweet εμφανίζοντας τον εαυτό της να στέκεται χωρίς μπούρκα κοντά σε ένα πολύ γνωστό καφέ στο Ριάντ», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος, κατηγορώντας επίσης την γυναίκα «ότι μίλησε ανοιχτά για απαγορευμένες σχέσεις της με άνδρες», με τους οποίους δεν είχε συγγένεια.
Η γυναίκα, περίπου 20 χρονών μεταφέρθηκε σε μια «φυλακή γυναικών» και για την υπόθεση της θα διεξαχθεί περαιτέρω έρευνα, τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.