Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Αινιγματικό μήνυμα ερευνητή UFO πριν πεθάνει! Χαμός με θεωρίες συνωμοσίας


Η οικογένεια του ερευνητή Max Spiers πιστεύει πως δολοφονήθηκε από τους "εχθρούς" του. Ο 39χρονος, όπως αποκαλύφθηκε στην...


 ακροαματική διαδικασία, έκανε εμετό δύο λίτρα μαύρο υγρό λίγο πριν πεθάνει.
Ο Max Spiers προσπαθούσε να αποκαλύψει κυβερνητικές περιπτώσεις συγκάλυψης και επισκέφθηκε την Πολωνία για να μιλήσει σε συνέδριο πριν πεθάνει σε καναπέ 24 ώρες αργότερα. Λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό του, ο 39χρονος είχε στείλει μήνυμα στη μητέρα του Vanessa Bates. "Το αγόρι σου έχει μπλέξει. Αν συμβεί τίποτα, ερεύνησέ το".
Ο θεωρητικός της συνωμοσίας από το Canterbury έγινε γνωστός από τις έρευνές του για UFO και τις θεωρίες συγκάλυψης. "Νομίζω ότι ο Max έψαχνε κάποια πολύ σκοτεινά σημεία και κάποιος τον ήθελε νεκρό", δήλωσε η μητέρα του. Ο 39χρονος είχε επισκεφθεί την Πολωνία μετά τις διακοπές στην Κύπρο με φίλη του που αργότερα βρήκε το πτώμα του.
Η έρευνα για τον θάνατό του ξεκίνησε στις 16 Ιουλίου, όταν και επαναπατρίστηκε η σορός του. Από τη νεκροψία στο Margate Hospital, στο Κεντ, οι ειδικοί δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν την αιτία θανάτου του.
Ο Spiers ζούσε στην Αμερική για χρόνια, αλλά είχε επιστρέψει στο Canterbury για να μείνει με τη μητέρα του πριν ταξιδέψει στην Πολωνία. "Τον είχαν καλέσει να μιλήσει σε ένα συνέδριο στην Πολωνία τον Ιούλιο. Έμενε με μια γυναίκα που δεν ήξερε καιρό και μου είπε ότι τον βρήκε νεκρό στον καναπέ. Αλλά νομίζω πως ο Max έψαχνε σε πολύ σκοτεινά μέρη και φοβάμαι πως κάποιος τον ήθελε νεκρό. Ενώ ήταν καλά στην υγεία του πέθανε ξαφνικά σε καναπέ", σχολίασε η καθηγήτρια Αγγλικών Vanessa που πιστεύει τις θεωρίες συνωμοσίας.
Ο ιατροδικαστής Alan Blunsdon είπε στο δικαστήριο ότι εξακολουθεί να περιμένει την έκθεση από τις πολωνικές αρχές και ελπίζει να εξασφαλίσει πόρους για να εξετάσει τον υπολογιστή και το κινητό του τηλέφωνο.
Συνεργάτες και συνωμοσιολόγοι επίσης χαρακτηρίζουν τις συνθήκες θανάτου του ως ύποπτες. O blogger Project Camelot έγραψε πως το σύνολο των περιστάσεων είναι ύποπτες. "Τους καλώ όλους να ενθαρρύνουν τη δημοσιοποίηση των λεπτομερειών σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη και να ζητήσουν νεκροψία".
"Αν δεν ήταν αλήθεια αυτά που έλεγε γιατί να θέλουν να τον σκοτώσουν; Οι υγιείς άνθρωποι δεν αρρωσταίνουν απλά και πεθαίνουν. Δηλητηριάζονται", τόνισε ο Craig Hewlett. Η μητέρα του 39χρονου προσέθεσε πως είναι ενθαρρυντικό πως επιτέλους γίνεται σωστή έρευνα και ανάκριση για τον θάνατό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.