Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Να φαν και οι κότες… [video]


Αν και σπούδασε στη Κούβα φιλοσοφία και ιστορία, δεν ήθελε να κάθεται πίσω από ένα γραφείο και γι’ αυτό ήρθε στην Ελλάδα να βρει την Ιθάκη της...


Η Μαριλού Μοράλες ονειρευόταν να γίνει πορνοστάρ και τα κατάφερε μέσω του Δημήτρη Σειρηνάκη και τώρα ποιος την πιάνει. Το ξανθό κορίτσι, που δηλώνει και φανατική οπαδός του Ολυμπιακού, κάνει ότι μπορεί για να αναστατώνει τα αρσενικά. Μέχρι και οι κόκορες δεν μπορούν να κρατηθούν στην παρουσία της.
Ωστόσο ο σκοπός της που βρέθηκε στο κοτέτσι δεν ήταν για να ξεσηκώνει τα κοκόρια αλλά για τα ταΐσει τις κοτούλες και να πάρει αβγουλάκια για να μαγειρέψει…
Δεν γνωρίζουμε αν το φαΐ που ετοίμασε ήταν για να γλύφεις και τα δάχτυλά σου, αλλά το θέαμα ήταν σίγουρα απολαυστικό.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.