Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Βίντεο με τους τρομοκράτες στην Πειραιώς... με συνταγή 17 Νοέμβρη!


Το γκρι Toyota Yaris, το οποίο έφερε κλεμμένες πινακίδες από ίδιου τύπου όχημα, ταυτοποιήθηκε από τις κάμερες ασφαλείας της οδού Σταδίου. Οι τρομοκράτες έδρασαν με συνταγή 17 Νοέμβρη...



αφού ενώ είχαν εδώ και ένα χρόνο κλεμμένο όχημα από την περιοχή των βορείων προαστίων, του φόρεσαν πλαστές πινακίδες από άλλο όχημα, παρόμοιου τύπου!

Στους τρομοκράτες που επιχείρησαν βομβιστική επίθεση στο υπουργείο Εργασίας ανήκει το κλεμμένο καμένο όχημα που βρέθηκε τα ξημερώματα στην οδό Μεταξά στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο ΑΝΤ1, το υλικό που κατεγράφη φαίνεται ο βομβιστής να δένει το σακίδιο με τη βόμβα, με τη χρήση κλειδαριάς ασφαλείας μοτοσικλέτας. Όλη η ενέργειά του έχει διάρκεια λίγων δευτερολέπτων.

Ο τρόπος της δράσης παραπέμπει σε αντίστοιχη ενέργεια στο υπουργείο – που τότε ήταν Απασχόλησης – στην οδό Πειραιώς. Τότε, η βόμβα είχε μετακινηθεί από άστεγο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για παλιά οργάνωση με νέα πρόσωπα, η οποία διατηρεί γκαράζ παλιών οχημάτων.

Στο στόχαστρο της Αστυνομίας βρίσκονται ο Επαναστατικός Αγώνας και η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών. Κοινά στοιχεία της χθεσινής επιχειρούμενης επίθεσης στο υπουργείο Εργασίας υπάρχουν με εκείνη που είχε πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΣΕΒ τον Νοέμβριο του 2015, την ευθύνη της οποίας είχε αναλάβει η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών.

Και στην περίπτωση της επίθεσης στον ΣΕΒ, η βόμβα ήταν τοποθετημένη σε σακίδιο και το χρονικό όριο που είχε δοθεί για την έκρηξη ήταν 40 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.