Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Διακοπή στην Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου

Λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, δεν ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες εργασίες ασφαλτόστρωσης από 03 έως 06-02-2011 και ως εκ τούτου αυτές θα πραγματοποιηθούν.... 



απόψε βράδυ προς ξημερώματα της Τρίτης 08-02-2011 και το βράδυ της Τρίτης 08-02-2011 προς ξημερώματα Τετάρτης 09-02-2011 και από ώρες 21:30 έως 06:30, όπου θα λαμβάνει χώρα η διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα και εκτροπή αυτής προς Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών έως τον Α/Κ Ρίου, στα πλαίσια υλοποίησης των προαναφερομένων εργασιών, εντός των ορίων των  ζωνών εκτέλεσης εργασιών, από την ανάδοχο κατασκευαστική εταιρεία.

Στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών και ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών, θα διοχετεύεται στο υφιστάμενο ρεύμα προς Πάτρα, με τοποθέτηση της προβλεπομένης σήμανσης από την ανάδοχο εταιρεία.
Γίνεται γνωστό ότι, εάν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν πραγματοποιηθούν οι ανωτέρω εργασίας, αυτές θα συνεχιστούν τις αμέσως επόμενες ημέρες και ως την Πέμπτη 10-02-2011 προς Παρασκευή 11-02-2011 τις ίδιες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.