Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Καταρρέει ο ΔΟΛ; Τι γίνεται στο Mega;

Ένα βήμα πριν μπει σε μεγάλες περιπέτειες φαίνεται ότι είναι ο ΔΟΛ. Αιτία της φημολογίας ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά είναι...




η ελεύθερη πτώση της μετοχής του δημοσιογραφικού οργανισμού, που πλέον αξίζει μόνο 23 λεπτά η μία! Με αυτά τα δεδομένα, πλέον, η χρηματιστηριακή αξία του ομίλου μόλις και μετά βίας αγγίζει τα 19 εκατ. ευρώ! Σύμφωνα με πληροφορίες του planet'greece, στο προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται να συζητηθεί στο ΔΣ των μετόχων ενδεχόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, μήπως και μπορέσουν να σώσουν εκδοτικό όμιλο από δυσάρεστες οικονομικές περιπέτειες.

Όμως, τα προβλήματα του ΔΟΛ συμπαρασύρουν και το Mega, όπου ο Οργανισμός κατέχει μεγάλο ποσοστό μετοχών και ήδη φέτος αναμένονται μεγάλες ζημίες για το κανάλι της Μεσογείων. Γνώστες της κατάστασης και στα δύο "μαγαζιά" κάνουν λόγο για κρίσιμες αποφάσεις το προσεχές χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.