Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΤΩΡΑ: Επιχείρηση σε κτίριο με 100 Μπαγκλαντεσιανούς στο κέντρο της Αθήνας

ΜΟΝΟ ΣΤΟ planet-greece

Αυτή τη στιγμή, στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Γερανίου 14, άνδρες από το Υγειονομικό της Νομαρχίας Αθηνών, πραγματοποιούν επιχείρηση εκκένωσης τριόροφου κτιρίου στο οποίο είχαν κάνει κατάληψη πάνω από 100 Μπαγκλαντεσιανοί...




Με επικεφαλής τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο, οι άνδρες του υγειονομικού της Νομαρχίας, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς του τμήματος Ομονοίας, εισέβαλαν πριν λίγο, στο κτίριο, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που αποτύπωσε ο φακός του planet-greece. Είναι η τρίτη φορά που επιχειρείται εκκένωση του εν λόγω κτιρίου, που οι Μπαγκλαντεσιανοί έχουν κάνει κατάληψη. 100 άτομα στιβαγμένα σε μόλις 240 τ.μ. Τον δεύτερο όροφο του κτιρίου είχαν διαμορφώσει σε τόπο λατρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, οι υπάλληλοι της Νομαρχίας αναζητούν, χωρίς να έχουν εντοπίσει, τον ιδιοκτήτη του κτιρίου και πλέον θα τον αναζητήσουν μέσω της Κτηματολόγιο ΑΕ, για να πράξουν τα δέοντα.

Ωστόσο, αυτό που προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση, είναι το γεγονός ότι η αστυνομία ΔΕΝ συλλαμβάνει κανέναν από τους Μπαγκλαντεσιανούς ούτε ζητά να τους επιδείξουν εάν κατέχουν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.