Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Πούλησαν το ALTER... από την πίσω πόρτα;

"Σε καθεστώς «Ειδικής Εκκαθάρισης εν λειτουργία» (Αρ. 46 Ν.1892/90) σύμφωνα με πληροφορίες «μπαίνει» η εταιρεία «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ» ,ιδιοκτήτρια του τηλεοπτικού σταθμού ΑΛΤΕΡ.Με βάση αυτό το σενάριο που πλέον έχουν καταλήξει όλοι οι εμπλεκόμενοι ,δημιουργείται...





... μια νέα εταιρεία που θα αναλάβει την λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού , ΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΣ την συχνότητα που την στιγμή αυτή έχει η εταιρεία «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ».

Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται μια νέα εταιρεία ελεύθερη βαρών και υποχρεώσεων που συνεχίζει την λειτουργία του σταθμού , ενώ στην «παλαιά εταιρεία» μένουν σαν παθητικό δάνεια και υποχρεώσεις προς εργαζόμενους και προμηθευτές και σαν ενεργητικό απαιτήσεις προς τις διαφημιστικές ,το ενοίκιο της συχνότητας και ότι άλλο μπορεί να βρεθεί .
Η λύση προκρίνεται γιατί:

Α)είναι συμβατή με τις υποχρεώσεις προς το ΧΑΑ
Β) δεν προϋποθέτει την εξόφληση των εργαζόμενων (όπως το άρθρο 99)
Γ) δεν είναι πτώχευση (αρθρο 44) με ότι αυτό σημαίνει για τα μέλη του ΔΣ και τους εταίρους του καναλιού
Δ)δίνει το χρονικό περιθώριο σε όλους να προετοιμαστούν καλύτερα ( μια εταιρεία μπορεί να μπει στο καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης εν λειτουργία για μια πενταετία)."

(Αναγνώστης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.