Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Θα ταξιδεύουμε με διαβατήριο και στην Ευρώπη!

Η αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών, δεν μας κάνει... ξένους μόνο στην χώρα μας, αλλά κινδυνεύουμε να ταξιδεύουμε με διαβατήριο ακόμη και στις χώρες της Ε.Ε.! Η πρόταση - ΣΟΚ...



έγινε από τους προέδρους της Ιταλίας και της Γαλλίας, Σ. Μπερλουσκόνι και Ν. Σαρκοζί, προς την Επιτροπή εσωτερικών υποθέσεων της Ε.Ε., στις Βρυξέλλες.

Οργισμένη απάντηση από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή:

«Η Ελλάδα σε καμία περίπτωση δεν θα συμφωνήσει σε ένα πισωγύρισμα της Ευρώπης που θα ανατρέπει το κοινοτικό κεκτημένο».

Τονίζοντας ότι η Ελλάδα δεν επιθυμεί πισωγύρισμα ο κ. Παπουτσής προσθέτει ότι «η αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών είναι μία ευρωπαϊκή υπόθεση. Επιπλέον, υποστηρίζουμε ότι η Συνθήκη του Sengen θα πρέπει να εφαρμόζεται με ενισχυμένους μηχανισμούς αξιολόγησης».

Οι προτάσεις της Μάλστρομ θα συζητηθούν σε έκτακτη σύνοδο των ευρωπαίων υπουργών Εσωτερικών στις 12 Μαΐου στις Βρυξέλλες, πριν καταλήξουν, τον Ιούνιο, στη σύνοδο των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.