Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Μεγάλη κομπίνα με ληγμένα εμβόλια στο ΙΚΑ

Κύκλωμα, το οποίο προμήθευε με ληγμένα εμβόλια κέντρα υγείας της περιφέρειας αλλά και στις κλινικές του ΙΚΑ, εντόπισαν οι ελεγκτές κατά λάθος...




Το κύκλωμα φέρεται να διοχέτευε τα ληγμένα εμβόλια τις κλινικές και τα κέντρα υγείας, τα οποία με τη σειρά τους (αφού τα είχαν πληρώσει στους επιτήδειους) τα επέστρεφαν πίσω στην εκάστοτε φαρμακευτική εταιρεία ως ληγμένα!

Η απάτη ανακαλύφθηκε από μία φαρμακευτική εταιρεία, η οποία παραπονέθηκε, γιατί σταμάτησε το Ίδρυμα να εφοδιάζεται εμβόλια απ' αυτήν και για πολλές επιστροφές παρτίδων εμβολίων. Και προσέξτε τι ακριβώς έχει συμβεί.... η φαρμακευτική εταιρεία παραπονέθηκε γιατί είδε το πλαφόν που έχει θέσει... να μειώνεται!

Ο υποδιοικητής του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων έδωσε εντολή για να γίνει απογραφή στα εμβόλια που διαθέτει ο ασφαλιστικός φορέας, ενώ παράλληλα έστειλε την υπόθεση στις εισαγγελικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.