Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Κλείνουν βενζινάδικα λόγω πλαφόν και στην Κέρκυρα

Λουκέτο βάζουν, το ένα μετά το άλλο τα πρατήρια υγρών καυσίμων και στην Κέρκυρα εξαιτία της επιβολής πλαφόν στην τιμή της βενζίνης από την κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής έχουν κλείσει τα...




30 από τα 80 πρατήρια του νησιού. καθώς όπως υποστηρίζουν οι πρατηριούχοι αγοράζουν σε τιμή υψηλότερη του πλαφόν.

Χθες, πολλοί από τους πρατηριούχους αρνήθηκαν να εφαρμόσουν το μέτρο, δηλαδή να πωλούν την αμόλυβδη 1,765 όπως ορίζει η κοινή υπουργική απόφαση, δηλώνοντας αποφασισμένοι να κλείσουν τα βενζινάδικα. Για τον ίδιο λόγο ορισμένοι εξ αυτών αρνήθηκαν σήμερα να εφοδιαστούν με αμόλυβδη.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος των πρατηριούχων του νησιού Αντώνης Σάκκος ζήτησε την επιβολή πλαφόν σε όλα τα στάδια τιμολόγησης, όπως δηλαδή προβλέπει το μέτρο του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας για τους 5 από τους 13 Νομούς.

Πάντως, σήμερα σε όλα τα νησιά του Ιονίου έχουν βγει κλιμάκια του υπουργείου, τα οποία ελέγχουν για το αν εφαρμόζεται η κυβερνητική οδηγία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.