Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Έσπασε ρεκόρ εξαγωγών η Γερμανία

Τη στιγμή που ως χώρα προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε οργανωμένες επιθέσεις εκ των έσω και έξω, για την περαιτέρω αποσταθεροποίηση της οικονομίας μας, οι αδιάλακτοι Γερμανοί πέτυχαν ιστορικό ρεκόρ εξαγωγών!...




Τον Μάρτιο, οι γερμανικές εισαγωγές κι εξαγωγές έφτασαν στο υψηλότερο επίπεδο στην ιστορία της χώρας, από το 1950, που άρχισαν οι μετρήσεις.

Οι εποχιακά προσαρμοσμένες εξαγωγές αυξήθηκαν κατά 7,3% φτάνοντας στα 98,3 δισεκατομμύρια ευρώ το Μάρτιο.

Η αύξηση είναι 15,8% σε σύγκριση με τις εξαγωγές που πραγματοποιήθηκαν κατά την ίδια περισυνή περίοδο, ανακοίνωσε το ομοσπονδιακό γραφείο στατιστικής.

Οι εισαγωγές αυξήθηκαν κατά 3,1% και έφτασαν τα 79,4 δισεκατομμύρια ευρώ το Μάρτιο, σημειώνοντας επίσης νέο ρεκόρ και επιτυγχάνοντας αύξηση κατά 16,9% σε σχέση με το Μάρτιο του 2010.

Οι αριθμοί αντιπροσωπεύουν εμπορικό πλεόνασμα 18,9 δισεκατομμυρίων ευρώ για το Μάρτιο 2011 - μια αύξηση κατά 1,9 δισεκατομμύριο ευρώ έναντι του προηγούμενου έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.