Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Βρέθηκαν οι δολοφόνοι του πυροσβέστη;

Δυο νεαροί κρατούνται από χθες το βράδυ στην Ασφάλεια της Πάτρας στο πλαίσιο των ερευνών της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δολοφόνων του 59χρονου πυροσβέστη Χρήστου Μαντά...


Ωστόσο, καμία επίσημη ενημέρωση δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής, καθώς η Αστυνομία θέλει να «δέσει» τα στοιχεία της υπόθεσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο νεαροί συνελήφθησαν χθες το βράδυ μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας στο διαμέρισμά τους στην οδό Κορίνθου. Μάλιστα, στην κατοχή των δυο υπόπτων, φέρεται να βρέθηκε και όπλο το οποίο εξετάζεται.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο συμμετοχής και τρίτου ατόμου στην αιματηρή ληστεία που προηγούμενου Σαββάτου στο σούπερ μάρκετ «Μαρινόπουλος», το οποίο είχε το ρόλο «τσιλιαδόρου».

πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.