Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ποιός είναι ο Έλληνας συνεργάτης του μακελάρη της Νορβηγίας;

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από τη δημοσίευση του μανιφέστου του Νορβηγού μακελάρη. Στη σελίδα 817, αναφέρεται στα ιδρυτικά στελέχη της αντιισλαμικής οργάνωσης...

 
Από αυτά που γράφει στο μανιφέστο του με τίτλο «2083 Μια ευρωπαϊκή διακήρυξη ανεξαρτησίας», προκύπτει ότι ανάμεσα στα ιδρυτικά στελέχη της αντιισλαμικής οργάνωσης PCCTS Ναΐτες Ιππότες, υπήρχε και ένας Ελληνας.

Σύμφωνα με τον Μπρέιβικ, εκπρόσωποι από 8 ευρωπαϊκές χώρες συμμετείχαν σε «ιδρυτική συνεδρίαση (δύο μίτινγκ στα οποία συμμετείχαν από τέσσερα ιδρυτικά μέλη και ένας οικοδεσπότης ως μέτρο ασφάλειας) που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο τον Απρίλιο του 2002». Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει, ήταν δύο Αγγλοι, και από ένας Γάλλος, Γερμανός Ολλανδός, Ρώσος, Νορβηγός (προφανώς ο ίδιος), Σέρβος και Ελληνας. Τα ονόματά τους δεν αναγράφονται για να αποφευχθούν οι «εκπολιτιστικές μαρξιστικές/πολυπολιτισμικές διώξεις», σύμφωνα με τον Μπρέιβικ.
Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ήδη σε επαφή με την Ιντερπολ προκειμένου να συλλέξει περισσότερα στοιχεία για τον άνθρωπο, που μπορεί να αποτελεί δημόσιο κίνδυνο για την χώρα μας.

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.