Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

3.500 νοΜΑΤαίοι θα συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ

Με το φόβο επεισοδίων πάει στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός.Τα συνεχόμενα μέτρα εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού, προκαλούν ανησυχία στην αστυνομία που θα μετατρέψει τη Θεσσαλονίκη σε φρούριο με...


3.500 αστυνομικούς στους δρόμους, με απαγορεύσεις κυκλοφορίας και εισόδου σε χώρους της έκθεσης.Ήδη έχουν ανακοινώσει ανακοινώσει συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας το ΠΑΜΕ, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο.
Ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί στους επικεφαλής της αστυνομίας η στάση που θα τηρήσουν οι Αγανακτισμένοι, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν αποσαφηνίσει πως θα κινηθούν κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων τους στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου.
 Υπό έντονη επιτήρηση με τη συμμετοχή πληθώρας αστυνομικών θα είναι όλη η περίμετρος της Έκθεσης και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Ενώ στο κτίριο δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση σε κανέναν παρά μόνο στους επίσημους καλεσμένους στην εκδήλωση.
Η περιοχή περιμετρικά του Συνεδριακού Κέντρου, όπου ο Γιώργος Παπανδρέου θα τελέσει τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης θα μετατραπεί σε «φρούριο» καθώς θα δημιουργηθούν ειδικές ζώνες στις οποίες δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση.
Ένα κομμάτι που σίγουρα θα αποκλειστεί είναι η λεωφόρος Στρατού από την πλατεία ΧΑΝΘ έως και την οδό Γ’ Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.