Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Νέα απεργία στο ALTER


Στις 5 Σεπτέμβρη, που έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα πολλών εκπομπών του ALTER, οι  εργαζόμενοι ή καλύτερα οι απλήρωτοι εργαζόμενοι...


κατεβάζουν διακόπτες για 24 ώρες.Και καλά κάνουν. Τους κάνουν μπαλάκι τους ανθρώπους για να τους δώσουν τα λεφτά τους."Όχι εγώ ο άλλος", "Όχι ο άλλος ο παράλλος".

Ο Κουρής δε, το γνωρίζει καλά το"άθλημα",ο ιδρυτής του "δεν πληρώνω" στην Ελλάδα είναι. Αυτό που είπε στους απλήρωτους εργαζόμενους ήταν και αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι."Εγώ δεν σας χρωστάω τίποτα,ο Γιαννίκος σας χρωστάει. Να πάτε να τον βρείτε". Ο Κουρής δηλαδή δεν ήταν μεγαλομέτοχος; Επειδή τον "έπιασε κότσο" ο Γιαννίκος; (παρεμπιπτόντως βγάζουμε το καπέλο στον Γιαννίκο. Ο μοναδικός άνθρωπος που κατάφερε και έφαγε λεφτά από τον Κουρή).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.