Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Η ανύπαρκτη η εξωτερική μας πολιτική

Τη στιγμή που στις χώρες της Β.Αφρικής και της Μ.Ανατολής συμβαίνουν κοσμογονικές αλλαγές και όλες οι χώρες σπεύδουν να...


 προστατεύσουν τα συμφέροντά τους ή να "πατήσουν πόδι", προκειμένου να αποκτήσουν πλεονεκτήματα στη διαχείριση των αποθεμάτων των υδρογονανθράκων που βρίσκονται εκεί, η Ελλάδα λείπει.Μέχρι και η Τουρκία προσπαθεί αν παίξει το ρόλο της στη Λιβύη προκειμένου να ισχυροποιήσει τη θέση της.Εμείς μόνο φωτογραφίες βγάζαμε με τον Καντάφι.Και καλά κάναμε τότε γιατί έτσι είναι η εξωτερική πολιτική.Τώρα όμως που ο Καντάφι φεύγει από την εξουσία και οι φωτογραφίες θα κάνουν βόλτα στα γραφεία των αντικαθεστωτικών , μήπως θα έπρεπε να δουλέψει και λίγο το υπουργείο εξωτερικών προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντα της χώρας, που είναι πολλά. στη Λιβύη;Μήπως ήρθε η ώρα να συνέλθει από την αφασία που βρίσκεται ο υπουργός εξωτερικών της Ελλάδας Σταύρος Λαμπρινίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.