Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ 33χρονος εκσφενδονίζεται από το μηχανάκι του

Βίντεο - σοκ κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας από τροχαίο που συνέβη χθες τη νύχτα στην συμβολή των οδών Ακρωτηρίου και Γλαύκου στην Πάτρα...
Ο 33χρονος οδηγός της μηχανής ο οποίος εργάζεται ως διανομέας τροφίμων, διέρχεται από την οδό Ακρωτηρίου, ένα ΙΧ αυτοκίνητο διασχίζει την οδό Γλαύκου και στην διασταύρωση συμβαίνει το μοιραίο...! Ο οδηγός της μηχανής εκσφενδονίζεται και χτυπά σε μια πινακίδα σήμανσης. Ο 33χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο στο Ρίο...! Στο σημείο υπάρχουν παλλόμενα φανάρια. Ο οδηγός της μηχανής έχει προτεραιότητα. Όμως στην συγκεκεριμενη διασταύρωση ο κίνδυνος παραμονεύει. Μια και δεν λειτουργούν κανονικά οι φωτεινοί σξηματοδότες. Ο 33χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο.

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.