Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

"Γειά σας,είμαστε από την Εφορία και ήρθαμε να δούμε εαν είστε φτωχοί.Μπορείτε να μας ανοίξετε;"

Φιλική επίσκεψη στα σπίτια τους από… ελεγκτές της εφορίας θα πρέπει να δεχτούν όσοι ζητήσουν να εξαιρεθούν, λόγω οικονομικής αδυναμίας, από το «χαράτσι» στα ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα.
Οι ελεγκτές θα...

 διαπιστώνουν από πρώτο χέρι, σύμφωνα με τις νέες ιδέες που εξετάζονται στο υπουργείο Οικονομικών, αν πράγματι ζουν φτωχικά όσοι δηλώνουν αναξιοπαθούντες!

Το… μπάχαλο με την εφαρμογή του νόμου για το τέλος στα ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα συνεχίζεται, καθώς το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει δώσει ακόμη στη δημοσιότητα την εγκύκλιο με τις κρίσιμες «λεπτομέρειες»,…

οι οποίες, μεταξύ άλλων, αφορούν και τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για να γλιτώσουν από το «χαράτσι» όσοι πραγματικά βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία.

Υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου είχαν επεξεργαστεί από την περασμένη εβδομάδα τη σχετική εγκύκλιο, αλλά η δημοσίευσή της «πάγωσε» για να επανεξεταστεί και να βρεθεί ένας τρόπος να γίνει πραγματικότητα αυτό που διαβεβαιώνει ο υπουργός Οικονομικών Β. Βενιζέλος: ότι δεν θα μείνουν χωρίς ρεύμα όσοι από αντικειμενική αδυναμία δεν είναι σε θέση να πληρώσουν το τέλος.

πηγή:greek-radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.