Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις ο ΟΦΗ


Για ακόμη μία αγωνιστική, ο ΟΦΗ συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία. Αυτή τη φορά, κόντρα στον Πανιώνιο, τον οποίο συνέτριψε με σκορ...




3-1. Η ομάδα του Ηρακλείου, που μέχρι τώρα έχει ηττηθεί μόνο στην Ξάνθη (αήττητη για πέντε συνεχείς αγώνες), προηγήθηκε 2-0 με τέρματα των Σίσιτς (26΄) και Μάντζιου (36΄).

Ο Κούτσι μείωσε προσωρινά για τους «κυανέρυθρους» στο 66΄, για να δώσει τη «χαριστική βολή» στους γηπεδούχους ο Μίρνες Σίσιτς με το δεύτερο γκολ του, στο 80ο λεπτό.

Με έξυπνη τακτική ο ΟΦΗ έδωσε χώρο στον Πανιώνιο, που απείλησε στο 6΄ και το 20΄ με τους Κούτσι και Μιλοβάνοβιτς να αστοχούν, αλλά στο 26΄ από το κόρνερ του Σουμπίνιο και την κεφαλιά του Σίσιτς οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» τη Νέα Σμύρνη.

Πριν συνέλθουν από το «σοκ», οι παίκτες του Λεμονή αναγκάστηκαν να ξανακάνουν σέντρα στο 36΄, όταν ο Μάντζιος σκόραρε για ακόμη μία αγωνιστική.

Ο Πανιώνιος επέστρεψε στον αγώνα στο 66΄, όταν από κόρνερ του Κβιρκβέλια ο Κούτσι μείωσε σε 2-1. Ο Φιλανδός επιθετικός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν στο 71΄ επιχείρησε ένα αδύναμο πλασέ που μπλόκαρε ο Κάρολ, για να τελειώσει το ματς ο Σίστιτς στο 80΄, με εξαιρετικό τελείωμα σε αντεπίθεση του ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.