Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι "έντεκα" βουλευτές που απείλησαν με διάλυση το ΠΑΣΟΚ


Το planet-greece αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο με τις ζυμώσεις και τις διαβουλεύσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που απείλησαν με ανταρσία, χθες αργά το βράδυ συντάσσοντας την χειρόγραφη επιστολή που πήγε στα χέρια του Παπανδρέου απειλώντας με παραιτήσεις.  Σύμφωνα με αποκλειστικές και άκρως διασταυρωμένες πληροφορίες του planet-greece, συντάκτης του χειρόγραφου είναι...




ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων, Μιχάλης Παντούλας. Αυτού είναι ο γραφικό χαρακτήρας του εγγράφου.

Το planet-greece επικοινώνησε τόσο με συνεργάτες του ίδιου του Μιχάλη Παντούλα όσο και με τους υπόλοιπους "δέκα" που ήταν παρόντες, στο ίδιο γραφείο και συμφώνησαν στην τελική συγγραφή του.

Πρόκειται για τους εξής βουλευτές:

- Δημήτρης Βαρβαρίγος
- Ιωάννης Δριβελέγκας
- Νίκος Ζωίδης
- Βασίλης Κεγκέρογλου
- Γιώργος Ντόλιος
- Μάρκος Μπόλαρης
- Μιχάλης Παντούλας
- Θανάσης Παπαδόπουλος
- Γιάννης Βλαντής
- Νίκος Τσώνης
- Πυθαγόρας Βαρδίκος




Η πρόταση έγινε και συντάχθηκε από τον ίδιο τον Μιχάλη Παντούλα. Στις 10.34 η επιστολή που βλέπετε βρισκόταν στο γραφείο του Εξάρχου, ο οποίος και την προώθησε στον Γιώργο Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.