Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στην Ηλεία

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των κατοίκων της Ηλείας που είναι συντετριμμένοι από τον τραγικό θάνατο που βρήκαν ο 71χρονος σύζυγος της κας Ζαφειροπούλου αλλά και η 14χρονη κόρη της σε τροχαίο δυστύχημα...

Ένας κυνηγός από το Ρουπάκι, ο κ. Γιώργος Τσουραπάς, ήταν αυτός που βρήκε τον 11χρονο τραυματισμένο, μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου, στο Ρουπάκι.
Στα μπροστινά καθίσματα, νεκροί, ο πατέρας και η 14χρονη αδελφούλα του, και το παιδάκι βαριά τραυματισμένο, εγκλωβισμένο όλη την παγωμένη νύχτα ανάμεσα στα δύο πτώματα!Όταν πλησίασε το τρακαρισμένο αυτοκίνητο, πάγωσε.
Το αγόρι, δεν μπορούσε να κινηθεί. Ήταν εγκλωβισμένο και σοκαρισμένο, μέσα στις λαμαρίνες. «Ο μπαμπάς μου δεν είδε την γέφυρα και έπεσε πάνω» του ψιθύρισε ο μικρός. Σοκαρισμένος ο κυνηγός κάλεσε βοήθεια με το κινητό του. Αμέσως, κινητοποιήθηκαν αστυνομία, πυροσβεστική, ασθενοφόρο και κάτοικοι από το Ρουπάκι.«Βγάλτε με από δω!» είπε ο 11χρονος. Σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες, ο 71χρονος το Σάββατο το απόγευμα, πήγε με το αυτοκίνητο και τα παιδιά στο χωριό, ήπιε ουίσκι και ξεκίνησε για τη μοιραία διαδρομή.
Νωρίτερα, είχε κατεβάσει τα παιδιά από το αυτοκίνητο, στο χώρο της γέφυρας. Αυτά ανυποψίαστα έπαιζαν, την ώρα που ο πατέρας τους πιθανότατα, έκανε πρόβες για τη σύγκρουση. Στα 2 χιλιόμετρα χωματόδρομο που χωρίζει τα δύο πόδια της γέφυρας, αύξανε ταχύτητα με το αυτοκίνητο, και όταν έφτανε στον τοίχο, έκοβε.
Πιθανότατα, υπολόγιζε την ταχύτητα της πρόσκρουσης. Όταν βεβαιώθηκε, έβαλε τα παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο, πήγε στο Ρουπάκι, κατανάλωσε ουίσκι και όταν σκοτείνιασε, ξεκίνησε. Ήξερε την περιοχή.
Όπως εικάζεται, τα είχε υπολογίσει όλα, την ημέρα, την ώρα. Την Κυριακή το πρωί, δεν θα πήγαιναν τα φορτηγά της εταιρίας να δουλέψουν και δεν θα τους έβρισκε κάποιος νωρίς.
Και ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, σύμφωνα με πληροφορίες, όλες οι ενδείξεις (καταθέσεις κατοίκων Ρουπακίου, της συζύγου του 71χρονου, του 11χρονου γιου του, το πόρισμα του ιατροδικαστή πως ο θάνατος δεν προήλθε από άλλα φυσιολογικά αίτια, δεν βρέθηκαν σημάδια φρεναρίσματος), «δείχνουν» αυτοκτονία.

πηγή: iliapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.