Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Απεργούν στο Λονδινο ταλαιπωρια στις πτήσεις

Ταλαιπωρία θα υποστούν οι επιβάτες, οι οποίοι «πετούν» για Λονδίνο, λόγω προγραμματισμένης 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στον έλεγχο διαβατηρίων του αεροδρομίου Heathrow....
Όπως τονίζει μέσω ανακοίνωσης της η Hermes Airports, ενδέχεται να σημειωθούν δυσκολίες στην ομαλή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κατά την άφιξη του στη Βρετανία, όπως και καθυστερήσεις πτήσεων προς το Heathrow, ωστόσο με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν αναμένεται να υπάρξουν ακυρώσεις πτήσεων.

Σημειώνεται πως στη διάρκεια της αυριανής ημέρας το πτητικό πρόγραμμα του Διεθνούς Αερολιμένα Λάρνακας περιλαμβάνει 10 προγραμματισμένες πτήσεις, από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Heathrow. Πρόκειται για 5 αναχωρήσεις και 5 αφίξεις. Το πτητικό πρόγραμμα του Διεθνούς Αερολιμένα Πάφου δεν αναμένεται να επηρεαστεί.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με τις αεροπορικές εταιρείες και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.