Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ο Σκανδαλίδης για την ψηφοφορία


Θέλω να απευθυνθώ σήμερα στους 160 βουλευτές που εξελέγησαν με το ΠαΣοΚ και τους πω ότι η εμπιστοσύνη δεν μπαίνει σε ζυγαριές, δεν έχει προαπαιτούμενα, όρους και προϋποθέσεις που δεσμεύουν Συνταγματικές και άλλες διαδικασίες. Εγώ λοιπόν λέω...



εμείς με τη ψήφο μας, χωρίς προαπαιτούμενα και προϋποθέσεις να επικυρώσουμε την προσπάθεια των δύο χρόνων. Από εκεί πέρα προτείνω να γίνουν τα εξής:

-Ο Πρωθυπουργός  με την ψήφο εμπιστοσύνης να δρομολογήσει την έξοδο.

-Να κλείσει τον κύκλο μιας κυβέρνησης, να διασφαλίσει ότι η ιστορική συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου θα ολοκληρωθεί σύντομα και αδιατάρακτα.

-Να σχηματιστεί μεταβατική πολιτική κυβέρνηση με στόχο την ψήφιση αλλά και την εφαρμογή της συμφωνίας για τη νέα δανειακή σύμβαση.

-Να προσδιορίσει το χρόνο των εκλογών σε συνάρτηση με την εφαρμογή της συμφωνίας διότι το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να βρίσκεται σε αβεβαιότητα.

-Μας κοιτάει σήμερα ολόκληρη η Ελλάδα και πρέπει από αύριο το πρωί να είναι μια καινούργια μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.