Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Μάκης Ψωμιάδης: "Σιγά ρε, δεν είμαι και ο Καντάφι"


Όταν είδε τους πάνοπλους αστυνομικούς να τον περικυκλώνουν και ριπή οφθαλμού να τον παίρνουν... σηκωτό από την καφετέρια που απολάμβανε αμέριμνος τον καφέ του και το πούρο του, δεν μπορούσε καν να φανταστεί ότι υπήρχε περίπτωση να τον ξετρυπώσουν. Σύμφωνα με τους διώκτες του, φάνηκε να... τα χρειάστηκε από την πυγμή των αστυνομικών, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά....




"Σιγά ρε, δεν είμαι και ο Καντάφι" δείχνοντας εμφανώς ανήσυχος για ενδεχόμενη αστυνομική βία προς το πρόσωπό του.

Τι κι αν είχε ξυρίσει το μουστάκι. Τι κι αν είχε κόψει τα μαλλιά. Η κορμοστασιά του, αλλά και το χαρακτηριστικό πούρο, τον πρόδωσαν.

Η αρχή του ξετρυπώματος Ψωμιάδη έγινε από αστυνομικό της Ελληνικής Πρεσβείας στα Σκόπια. Τον συνάντησε τυχαία στην καφετέρια, όπου σύχναζε, και ειδοποίησε την ΕΥΠ.

Από τις 27 Σεπτεμβρίου είχε εξαφανιστεί. Μόλις δύο ημέρες μετά, στις 29 Σεπτεμβρίου, το planet-greece αποκάλυπτε ότι το "πουλάκι είχε πετάξει". Η εξέλιξη των γεγονότων απλά επιβεβαιώνουν το άριστα διασταυρωμένο ρεπορτάζ μας (διαβάστε εδώ).

Το μόνο σίγουρο, για τον 55χρονο πρώην μεγαλοπαράγοντα της ΠΑΕ Καβάλας ό,τι αυτό ήταν το τελευταίο του... πέταγμα προς την ελευθερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.