Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις [ΒΙΝΤΕΟ]


Με κομμένη την ανάσα όλη η Ευρώπη και κυρίως οι Έλληνες πολίτες παρακολουθούν τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας, έχοντας τα βλέμματά τους στραμμένα αφενός στις ομιλίες Παπανδρέου - Σαμαρά κι αφετέρου στην κρίσιμη ψηφοφορία. Μέχρι και αυτή την ώρα, την ύστατη στιγμή, οι διαβουλέυσεις που γίνονται στο παρασκήνιο....




όπως και οι φήμες οργιάζουν. Συγκεχυμένες πληροφορίες, βλέπουν κάθε λεπτό το φως της δημοσιότητας προκαλώντας επιπλέον αγωνία παρά την πολυπόθητη αποκλιμάκωση της κρίσης, εις το όνομα της οποίας όλοι μιλούν.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σκληρή διαπραγμάτευση Γιώργου Παπανδρέου και κορυφαίων υπουργών για την ακριβή διατύπωση με την οποία θα αναγγείλλει τον ταχύτατο σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας με άλλο πρόσωπο στην θέση του πρωθυπουργού. 

Θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης και η Βάσω Παπανδρέου. Ωστόσο ξεκαθάρισε πως η κίνηση αυτή γίνεται για να δημιουργηθεί άμεσα κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Προσερχόμενη στη Βουλή η Βάσω Παπανδρέου είπε ότι  «η αποψινή ψήφος δεν είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Είναι ψήφος εντολής για την σχηματισμό άμεσα κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας».

 <iframe width="560" height="410" src="http://www.youtube.com/embed/YwNyOcg91Yc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.