Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Διαβάστε ποιος παίκτης Ελληνικού ριάλιτι έγινε πατέρας - ΦΩΤΟ

Τραγουδιστής που ενάμιση χρόνο πρίν βγήκε απο το τάλεντ σόου του Alpha Greek Idol πρίν από λίγες ημέρες έγινε για πρώτη φορά πατέρας ενός πανέμορφου κοριτσιού...
και μιλάμε για τον Nίκο Τασιόπουλο. Ο τοκετός πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του ζευγαριού στην Ολλανδία με την βοήθεια γιατρού, και τον ευτυχή πατέρα να κόβει ο ίδιος τον ομφάλιο λώρο της νεογέννητης κόρης του, αφού δεν υπήρχε χρόνος για την μεταφοράς της σε κλινική.



Η Μανόν όπως ονομάζεται η σύντροφός και μητέρα της κόρης του είναι 26 ετών γεννημένη και μεγαλωμένη στην Ολλανδία από έλληνα πατέρα και ολλανδέζα μητέρα όπως άλλωστε και ο Νίκος, και έχει άλλη μια κόρη 6 ετών από προηγούμενο γάμο.



Η σχέση τους μετράει ήδη 5 χρόνια ζωής και σκοπέυουν σύντομα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και αμέσως μετά να βαφτίσουν την πανέμορφη κόρη τους, το όνομα αυτής Ναταλία. Επίσης εδώ και λίγο καιρό έχει κυκλοφορήσει από την Sony σε μορφή digital το τραγούδι του Νίκου, "Ο καλύτερος χρόνος" και από ότι φαίνεται γι 'αύτον ειναι ο καλύτερος χρόνος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.