Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Τηλεφωνική επικοινωνία Σαρκοζί-Μέρκελ για τις εξελίξεις στην Ελλάδα

Τηλεφωνική επικοινωνία θα έχουν το μεσημέρι της Τρίτης οι ηγέτες Γαλλίας και Γερμανίας, προκειμένου να συζητήσουν τις εξελίξεις που διαμορφώνονται μετά την απόφαση του πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου... να θέσει σε δημοψήφισμα το νέο πακέτο βοήθειας που συμφωνήθηκε στις Βρυξέλλες στις 26 Οκτωβρίου. Ο Νικολά Σαρκοζί εμφανίζεται διά συνεργατών του «αγανακτισμένος» από την κίνηση του Γ.Παπανδρέου, ενώ αρνητική είναι και η αντίδραση της Άνγκελα Μέρκελ.

Συνεργάτης του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί χαρακτήρισε την κίνηση του Γ.Παπανδρέου «παράλογη και επικίνδυνη», ενώ σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Le Monde, ο Γάλλος πρόεδρος εμφανίζεται εκνευρισμένος, καθώς θεωρούσε πως είχε λύσει το ελληνικό ζήτημα με την απόφαση της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.