Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Προκλητικός ο Χατζημαρκάκης,είναι για... φάπες:Είστε Μακεδόνες & μιλάτε μακεδονικά! είπε στους Σκοπιανούς.

Πριν ένα μήνα τους αποκαλούσε μαλά@@ς και τους έδιωχνε.Χθες άλλαξε και ήταν ιδιαίτερα προκλητικός τηρώντας ανθελληνική .Πρόκειται για τον ελληνικής καταγωγής Γερμανό ευρωβουλευτή των «Ελεύθερων Δημοκρατών» της Γερμανίας Γιώργο Χατζημαρκάκη, ο οποίος...


 μιλώντας στα Σκόπια την Παρασκευή όχι μόνο αποκάλεσε τους Σκοπιανούς «Μακεδόνες» αλλά τόνισε ότι η γλώσσα τους είναι τα «μακεδονικά»!

«Χαίρομαι που είμαι σε θέση να σας πω μερικά λόγια στα “μακεδονικά”, στη γλώσσας σας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζημαρκάκης, ο οποίος συνέχισε το παραλήρημα άγνοιας της ιστορίας όταν σε ερώτηση για τον αν ανησυχεί για αντιδράσεις της Ελλάδας, τόνισε ότι και εκεί μιλούν τα «μακεδονικά»: «Πολλοί στην Ελλάδα μιλούν «μακεδονικά» και δεν έχουν πρόβλημα. Περισσότερο πρόβλημα θα αντιμετωπίσω από τη Βουλγαρία επειδή η προφορά μου στα “μακεδονικά” θυμίζει βουλγάρικα» τόνισε αστειευόμενος.

Στη συνέχεια, έδωσε και υπόσχεση ότι θα παρέμβει στην ΕΕ για να συμπεριλαμβάνεται ο όρος «μακεδονικός» στις εκθέσεις προόδου των σχέσεων Σκοπίων-ΕΕ.

Όπως είναι φυσικό, τα σκοπιανά ΜΜΕ πανηγυρίζουν και τονίζουν ιδιαίτερα την ελληνική καταγωγή του Γερμανού ευρωβουλευτή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.