Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Πολεμικό το κλίμα έξω απο την ΔΕΗ - ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Με συγκέντρωση έξω από το κτίριο της οδού Μεσογείων απάντησε η ΓΕΝΟΠ στην εισαγγελική εντολή, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα εγκαταλείψει το Κέντρο Διακοπής Ρεύματος παρά το τελεσίγραφο της Δικαιοσύνης. Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ κ. Ν. Φωτόπουλος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η κατάληψη θα συνεχιστεί....
Συμπαράσταση στους εργαζόμενους της ΔΕΗ δήλωσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ κα Αλέκα Παπαρήγα, που τους επισκέφθηκε και πάλι απόψε.

Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ έχουν διακόψει τη λειτουργία ολόκληρου του συστήματος πληροφορικής της ΔΕΗ, προκειμένου να μην εκδίδονται εντολές διακοπής ρεύματος σε καταναλωτές που δεν πληρώνουν το τέλος ακινήτων.

Η ΓΕΝΟΠ θεωρεί εξάλλου ανεπαρκείς τις τροποποιήσεις και απαλλαγές που ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών. Κάνει λόγο για ημίμετρα και ζητά να καταργηθεί ο νόμος που επιβάλει το τέλος.

Ένα 24ωρο νωρίτερα, η διοίκηση της ΔΕΗ είχε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά της ΓΕΝΟΠ για την κατάληψη του Κέντρου, γεγονός που προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.