Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Ο Ζησιάδης, λέει πώς δε θυμάται, τώρα, τι είχε υποστηρίξει για τις καταθέσεις ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία. Να του θυμίσουμε εμείς [ΒΙΝΤΕΟ]


Αντί να ξεκινήσουν να περνάνε χειροπέδες σε όλους τους πολιτικούς που έχουν καταθέσεις εκατ. ευρώ στην Ελβετία, αρχίζουν και... ξεχνούν. Όμως λογάριασαν χωρίς το planet-greece. Ο κύριος Ζησιάδης, λοιπόν, που είχε αποκαλύψει ότι υπάρχουν Έλληνες πολιτικοί που έχουν στην Ελβετία καταθέσεις εκατ. ευρώ, τώρα που κλήθηκε ισχυρίζεται ότι δε θυμάται. Δείτε, λοιπόν, το βίντεο κύριε Ζησιάδη, μέσα από το planet-greece. Να σας θυμίσουμε εμείς, όχι μόνο το επίμαχο απόσπασμα, αλλά ΟΛΗ την εκπομπή...






Σπασμένο τηλέφωνο για τις καταθέσεις στην ΕλβετίαΗ Βουλή κάλεσε τον ελληνοελβετό βουλευτή, Ιωσήφ Ζησιάδη,  να προσέλθει στη Μόνιμη Επιτροπή Οικονομικών για να καταθέσει όσα είπε στην εκπομπή του Mega «Έρευνα», περί υπάρξης λογαριασμών σε ελβετικές τράπεζες από πολιτικούς της δεξιάς και του ΠΑΣΟΚ.

Την πρόσκληση έστειλε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Αργύρης, όμως σύμφωνα με το «Bήμα» ο κ. Ζησιάδης μετά την καταγγελία του τηρεί σιγή ιχθύος.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος φέρεται να επικοινώνησε με τον Ι. Ζησιάδη, ο οποίος όμως απάντησε ότι δεν θυμάται ακριβώς (!) τι είχε πει στην τηλεοπτική εκπομπή!!!

Επίσης, βουλευτές έχουν προσπαθήσει να επικοινωνήσουν μαζί του, αλλά δεν έχει απαντήσει στα τηλεφωνήματα και τα μηνύματά τους.

Στην επίμαχη εκπομπή, ο κ. Ζησιάδης είχε καταγγείλει ότι η Ελβετία ήδη από το 2005 είχε προτείνει φορολογική συμφωνία στην Ελλάδα, που όμως δεν προχώρησε, γιατί όπως είπε «βουλευτές της δεξιάς και του ΠΑΣΟΚ έχουν λογαριασμούς σε ελβετικές τράπεζες».

Την καταγγελία Ζησιάδη, ακολούθησε ερώτηση των βουλευτών της ΝΔ κκ Τζαβάρα και Γιακουμάτου, οι οποίοι ζήτησαν όλα τα στοιχεία από το υπουργείο Οικονομικών.

Ας θυμίσουμε, λοιπόν, στον κύριο Ζησιάδη ΟΛΗ την εκπομπή, αλλά και τα λεγόμενά του, μπας και του φρεσκάρουμε τη μνήμη.





Ερευνα - Βουλευτες με καταθεσεις στην Ελβετια from planet greece on Vimeo
.

Ο Ιωσήφ Ζησιάδης, είναι ομοσπονδιακός βουλευτής με το κόμμα «Οι Αριστεροί» και Πρόεδρος της επιτροπής ελληνοελβετικής φιλίας στην ελβετική Βουλή.

Κι αναρωτιώμαστε εμείς, οι καχύποπτοι. Πώς γίνεται, κύριε Ζησιάδη, ένας άνθρωπος να ξεχνάει έτσι ξαφνικά, ακόμη κι όταν υπάρχουν τα λεγόμενά σας στο διαδίκτυο; Ή μήπως ξεχάσατε και είπατε πράγματα που δεν έπρεπε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.