Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ο...τζάμπας πέθανε.Τον σκότωσε η Λιάνα

Έξαλλη  η Λιάνα Κανέλλη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Η βουλευτής του ΚΚΕ στα πλαίσια της συζήτησης αναφέρθηκε στη διαφήμιση της Media Markt και ...


τον πρωταγωνιστή της με το χαρακτηριστικό όνομα «Τζάμπα» με διόλου κολακευτικά σχόλια.

Συγκεκριμένα, η κ. Κανέλλη είπε ότι πρόκειται για μία άκρως προσβλητική διαφήμιση για τον Έλληνα πολίτη αφού τον παρουσιάζει ως ένα τζαμπατζή που επωφελείται από τα αγαθά των άλλων χωρίς να (θέλει να) ξοδεύει ούτε ένα ευρώ.

Ειδική μνεία έκανε και στο στιγμιότυπο με τον πρωταγωνιστή της διαφήμισης να φαίνεται ότι πίνει από το πότο – αναψυκτικό άλλου ζευγαριού ενώ ακούγεται το σλόγκαν ο «Τζάμπας Ζει!»

Σύμφωνα με την Λιάνα Κανέλλη η γερμανική εταιρεία προϊόντων τεχνολογίας εμπαίζει τους Έλληνες παρουσιάζοντάς τους ως τεμπέληδες και… άφραγκους.


Πάντως αν κάνετε μια βόλτα από τα συγκεκριμένα καταστήματα ,θα διαπιστώσετε πως κάθε άλλο , παρά τζάμπα είναι τα προϊόντα.

πηγή:filologos10.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.