Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Το ΠΑΣΟΚ προσέλαβε στο δημόσιο,τους διπλάσιους από όσους έδιωξε.Στόχος να μη μείνει ούτε ένας Νεοδημοκράτης.

Η κυβέρνηση έκανε 10.862 προσλήψεις μόνο το πρώτο εξάμηνο, όταν από το μνημόνιο επιτρέπονταν μόλις 5.333, καταγγέλει ο Γ.Μιχελάκης, υποστηρίζοντας ότι ο αρμόδιος υπουργός Δημ.Ρέππας προστατεύει κομματικές μεθοδεύσεις. Ο Γιάννης Μιχελάκης σε σχετική δήλωση υποστήριξε ότι ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «προστατεύει κομματικές μεθοδεύσεις» και «συγκαλύπτει παράνομες πράξεις», σημειώνοντας μεταξύ άλλων:


παράνομες προσλήψεις: Η τελευταία έκθεση της Ε.Ε. (στη σελ. 50) αναφέρει ότι, ενώ «καθ’ όλη τη διάρκεια του 2011, έπρεπε να είχαν επιτραπεί 5.333 προσλήψεις, παρόλα αυτά το πρώτο και το δεύτερο τρίμηνο του 2011, ο αριθμός των προσλήψεων υπολογίζεται σε 10.862″. προσλήψεις στο «παρά πέντε»: από 4 έως 11 Νοεμβρίου μόνο στο υπουργείο Οικονομικών έγιναν οχτώ πολιτικοί διορισμοί μετακλητών υπαλλήλων: Τέσσερις στο γραφείο του κ. Οικονόμου, μία στο γραφείο του κ. Βενιζέλου και τρεις στο Σ.Ο.Ε. εξαίρεση αναπληρωτών διευθυντών από την εφεδρεία: η ΝΔ υπενθυμίζει ότι παλαιότερη εγκύκλιος Ρέππα καθορίζει ότι «Προκειμένου ο αναπληρωτής προϊσταμένου Γενικής Διεύθυνσης να εξαιρεθεί από τις διατάξεις των υποπαραγράφων 1β και 1γ του άρθρου 33 του ν.4024/2011, περί αυτοδίκαιης απόλυσης και προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας, θα πρέπει ο ορισμός τους να έχει γίνει με πράξη του αρμοδίου προς τούτο οργάνου».
Ο κ.Μιχελάκης κάνει και στοχευμένες καταγγελίες εναντίον του διοικητή του ΟΑΕΔ Ηλία Κικίλια, για μεθοδεύσεις προκειμένου να οφεληθούν οικείοι του.
Οπως αναφέρει ο εκπρόσωπος της ΝΔ: με το ΦΕΚ 460/7.6.2010, διορίζει την κουνιάδα του ως γραμματέα του με το ΦΕΚ 1303/ 31.12.2010, μετατάσσει τη σύζυγό του από το “Παρατηρητήριο Α.Ε.” που καταργείται, στον ΟΑΕΔ που δεν καταργείται με το ΦΕΚ Γ297/2.5.2011 τη μετατάσσει στο Ελεγκτικό Συνέδριο, όπου οι αμοιβές είναι υψηλότερες.

Ο Ρέππας τώρα από τη μεριά του,έβγαλε 3 φορές δελτία τύπου για να απαντήσει στον Μιχελάκη.Αλλά όταν βλέπεις δελτίο τύπου πάνω από 1000 λέξεις,όλοι καταλαβαίνουμε πως από πίσω βρίσκεται αγωνιώδης προσπάθεια να μπερδευτούν τα πράγματα και να κρυφτεί η αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.