Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ:Ανησυχώ περισσότερο για την Ευρώπη παρά για την Ελλάδα

«Δεν βλέπω αποβολή της Ελλάδας από την ευρωζώνη», τόνισε, μιλώντας στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου. Παράλληλα...

ενόψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής, εξέφρασε την ανησυχία του για το αν θα υπάρχει ευρωζώνη στο μέλλον. «Για την Ευρώπη είμαι λιγότερο αισιόδοξος, για τη χώρα μου περισσότερο γιατί δεν θα ασχοληθούν μαζί μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών εκτίμησε ότι δεν θα αργήσει η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου είναι θετικός γι’ αυτό». Ωστόσο, δήλωσε ανήσυχος «μήπως προκύψουν κομματίδια», όπως ανέφερε, από το ΠΑΣΟΚ. «Δεν αγωνιώ τόσο για το εκλογικό αποτέλεσμα, όσο για την παράταξη», σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.