Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

H οργή γνωστού παρουσιαστή - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Είναι από τους πλέον γνωστούς παρουσιαστές και έχει συνεργαστεί με αρκετούς τηλεοπτικούς σταθμούς φαίνεται όμως ότι αυτή την σεζόν τα πράγματα στο κανάλι που εργάζεται δεν είναι και τόσο ρόδινα....
Ο παρουσιαστής μάλιστα εξοργίστηκε καθώς είδε να γίνεται λογοκρισία στην εκπομπή του γεγονός που τον δυσαρέστησε έντονα. Ο παρουσια΄στης μεσολάβησε ο ίδιος για να έρθει καλεσμένος στην εκπομπή του γνωστός celebrity που έχει σχέση με εκπομπή ριάλιτι ωστόσο μια μέρα πριν την εκπομπή ενημερώθηκε από την διεύθυνση του σταθμού ότι το συγκεκριμένο άτομο είναι από τα κομμένα και θα πρέπει να ακυρωθεί η εμφάνιση του στο πλατό. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή του γνωστού παρουσιαστή ο οποίος μάλιστα ήταν έτοιμος να τα βροντήξει όλα και να μην εμφανιστεί και ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.