Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Η λίστα με τους πιο ευαισθητοποιημένους αστέρες της showbiz

 


Η Lady Gaga βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους είκοσι αστέρες της showbiz με τη μεγαλύτερη φιλανθρωπική δράση το 2011, την οποία καταρτίζει ο οργανισμός DoSomething.org....

Η εκκεντρική σταρ έμεινε για δεύτερη χρονιά στην κορυφή της λίστας με τους πλέον φιλάνθρωπους διασήμους. Μέσα στο 2011, εκτός από την υποστήριξη των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων, και τον αγώνα κατά του AIDS και της φτώχειας, η Lady Gaga εστίασε την προσοχή της στον αγώνα κατά του εκφοβισμού (bullying), ενώ δημιούργησε και το Ίδρυμα Born This Way, για την στήριξη των νέων.

Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται ο νεαρός Καναδός τραγουδιστής Justin Bieber, και στο no 3 o γοητευτικός σταρ George Clooney. Στην τέταρτη θέση είναι ο Will Smith και η σύζυγος του Jada ενώ το top 5 ολοκληρώνει ο Leonardo DiCaprio.

Στην λίστα με τους διάσημους που είχαν πλούσια φιλανθρωπική δράση το 2011 περιλαμβάνονται ακόμη οι σταρ: Matt Damon, Ellen Degeneres, Brad Pitt και Angelina Jolie, Dwight Howard, Demi Lovato, Shakira, Ashton Kutcher και Demi Moore, Will.I.Am, Blake Shelton και Miranda Lambert, Nick Cannon, Lea Michele, Daniel Radcliffe, Miley Cyrus, Coldplay και Taylor Swift.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.