Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Η Μπιζόγλη, ο Χατζηνικολάου κι η ολομέτωπη επίθεση του ΑΝΤ1 κατά του Mega

http://cdn.thebest.gr/media/images/frontNews/aifovyepkg4ee9ee9c4f5df.jpg

Θέμα λίγων ημερών είναι πλέον η εμφάνιση της Ρίτσας Μπιζόγλη στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζει την τελική του αντεπίθεση...


στον τομέα της ενημέρωσης.

Αφού, λοιπόν, συμμαζεύτηκαν τα οικονομικά του καναλιού και θωρακίστηκε απέναντι στην κρίση, κυρίως χάρις στις έξυπνες κινήσεις του Θοδωρή Κυριακού, τώρα ετοιμάζει την οριστική του αντεπίθεση, έτοιμο να κατατροπώσει το... ετοιμοθάνατο mega (βλέπε ασυνενοησία μετόχων, μεγάλα αυξανόμενα χρέη, προβλήματα χρηματοδότησης φρέσκων παραγωγών και μείωση των εσόδων του από τη διαφημιστική πίτα).

Η Ρίτσα Μπιζόγλη ετοιμάζεται, ως αντικαταστράτρια της Γιώτας Μιχαλοπούλου, να ριχτεί στην μάχη της ενημέρωσης τις επόμενες ημέρες. Ίσως, λένε οι πληροφορίες του planet-greece, να κάνει την παρθενική της εμφάνιση μες στο Σαββατοκύριακο!

Ταυτόχρονα, ετοιμάζεται και η οριστική κίνηση - ματ του σταθμού, πού όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια που μελετώνται. Το ένα (και πιο πιθανό) ο Νίκος Χατζηνικολάου να συμπαρουσιάσει το δελτίο με τη Μαρία Χούκλη! Ενώ το δεύτερο σενάριο είναι να μοιραστούν τις ημέρες της εβδομάδας, παρουσιάζοντας πότε ο ένας τέσσερις και πότε ο άλλος 3 ημέρες το δελτίο.

Όπως και να 'χει, ο ΑΝΤ1 φορτσάρει να ισοπεδώσει το Mega, το οποίο ακόμη και με τα τωρινά δεδομένα, ιδρώνει για να κερδίσει στη μάχη της τηλεθέασης των δελτίων ειδήσεων τον ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.