Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Παραδόθηκε ο δολοφόνος του 25χρονου από τα Χανιά


Στα δίχτυα της Αστυνομίας έπεσε λίγο μετά τις 8 το βράδυ ο 31χρονος που το μεσημέρι της Παρασκευής δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 25χρονο κτηνοτρόφο στην εθνική οδό Χανίων- Κισάμου...


Η ταυτότητα του δράστη ήταν γνωστή στις αρχές από την πρώτη στιγμή καθώς τον είχε αναγνωρίσει ο αδελφός του θύματος που είδε με τα μάτια του την άγρια εκτέλεση του νεαρού κτηνοτρόφου.

Ο ίδιος εμφανίστηκε στις αρχές στην περιοχή του Αποκόρωνα και παραδόθηκε.

Η Αστυνομία για λόγους ασφαλείας κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό το μέρος που κρατείται αυτήν την ώρα ο 31χρονος ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο δράστης παραδόθηκε.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες ο 31χρονος μετέβη με τη συνοδεία του πατέρα του στην αστυνομία.

Εναντίον σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση , για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ αντιμετωπίζει και τις κατηγορίες της οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.


πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.