Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Βρέθηκαν οπλοπολυβόλα στο Ελ.Βενιζέλος

Σε αναμένα κάρβουνα κάθεται η αντιτρομοκρατική μετά την ανακάλυψη οπλοβολυβών μέσα σε κουτιά, στο Cargo  του Ελ.Βενζιέλος.Το φορτίο...

 εντοπίστηκε κατά τον έλεγχο των δεμάτων Cargo που μόλις είχαν αφιχθεί στο Αεροδρόμιο προερχόμενα από τις ΗΠΑ. Ως αποστολέας του δέματος εμφανίζεται μία αμερικανική εταιρία και παραλήπτες 2 γυναίκες που διαμένουν στη Γλυφάδα και Καλλιθέα αντίστοιχα.
Αμέσως κλήθηκαν επιτόπου να ελέγξουν τα δέματα οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με κλείστρα, κάννες, και σειρά άλλων υποπολυβόλων.Όλα συσκευασμένα μέσα σε χάρτινα κουτιά.  Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν με απόλυτη μυστικότητα την πιθανότητα να εμπλέκονται στην εισαγωγή όπλων ελληνικές τρομοκρατικές οργανώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Το Βήμα της Κυριακής ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.