Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Σούπερ μυστικά για τέλειο σεξ και απόλαυση στο φουλ

Μπορεί να είναι κάπως πιο εύκολο να φτάσεις σε οργασμό, όταν νιώθεις άνετα με το σώμα σου, όμως μπορεί να ισχύει και το αντίστροφο..Το (ικανοποιητικό) σεξ μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις το κορμί που επιθυμείς.

«Ο οργασμός ενεργοποιεί την παραγωγή της φαινεθυλαμίνης, μιας φυσικής αμφεταμίνης που καταστέλλει την όρεξη» σημειώνει ο Ίαν Κέρνερ, Ph.D., συγγραφέας του βιβλίου Φτάνει πρώτη σε οργασμό (She Comes First). «Επιπλέον, με την ίδια την ερωτική πράξη μπορεί να κάψεις μέχρι και 200 θερμίδες» συμπληρώνει ο ίδιος.

Σκέψου, επίσης, πως οι άνθρωποι με ενεργή σεξουαλική ζωή έχουν την τάση να είναι γενικά πιο δραστήριοι. Ίσως τελικά να ανακαλύψεις ότι ο δρόμος για να φορέσεις μικρότερο νούμερο μπορεί να είναι πιο εύκολος -και πιο ευχάριστος- απ' ό,τι φανταζόσουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.