Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Καλό ταξίδι Έλλη

Σε ηλικία 39 ετών έφυγε από τη ζωή η άξια συνάδελφος Έλλη Κωνσταντουδάκη. Το μεσημέρι της Τρίτης η κηδεία της στο κοιμητήριο Αγίων Αναργύρων.Οι συνάδελφοί της στο news247.gr ,για το οποίο κάλυπτε το δικαστικό ρεπορτάζ αλλά και όλοι όσοι την ξέραμε την αποχαιρετάμε με δάκρυα στα μάτια...

Από το news247.gr:

Σίγουρα ήταν από τα πιο γλυκά χαμόγελα στον σκληρό κόσμο της δημοσιογραφίας...
Χρόνια έδινε τη μάχη της ενημέρωσης στο δικαστικό ρεπορτάζ κερδίζοντας τους αναγνώστες και συναδέλφους, για το ήθος της, την αξία της και τον επαγγελματισμό της...
Κόρη του γνωστού και καταξιωμένου αθλητικόγραφου Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη, έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι η παροιμία "το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει", ταίριαζε γάντι στην περίπτωση της...
Άλλωστε αυτό καταμαρτυρούν και οι δημοσιογραφικές της επιτυχίες, στις εφημερίδες "Απογευματινή", τον "Ελεύθερο Τύπο", "Veto", αλλά και στο τέλος όταν η κρίση στον τύπο και το κλείσιμο εντύπων, την επηρέασε, συνέχισε να πρωταγωνιστεί στις δικαστικές αποκαλύψεις γράφοντας για την υπόθεση των στημένων παιγνιδιών, στο SPORT24 και καλύπτοντας το δικαστικό στο NEWS 247.
Ίσως αυτό ήταν και το παράπονο της... Ότι κάποιοι στα δύσκολα τη ξέχασαν. Και είχε όρεξη για δουλειά. Πολύ μεγάλη όρεξη... Αυτό το διαπιστώσαμε  καθώς με επαγγελματισμό και δημοσιογραφική επάρκεια, καθημερινά μας ενημέρωνε για την είδηση αλλά και το παρασκήνιο ...
Για αυτό και είναι δύσκολο να πιστέψουμε πως η Έλλη μας, έτσι ξαφνικά και πρόωρα έφυγε από κοντά μας.
Μετά από ένα πρόβλημα στη σπλήνα της εισήχθη στο νοσοκομείο. Τελικά, μετά από μια μόλυνση στα νεφρά υπέκυψε.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Μυκονιάτικα Αγίων Αναργύρων στις 3 το μεσημέρι και η ταφή της θα γίνει στο Νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια. Το NEWS 247 εύχεται κουράγιο στους οικείους της και προσωπικά στο πατέρα της Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη και τον σύζυγό της φωτορεπόρτερ Στάμο Σιαφάκα.
Καλό ταξίδι Έλλη μας 
Την θλίψη της για την απώλεια της Έλλης Κωνσταντουδάκη επισημαίνει με ανακοίνωση της και η ΕΣΗΕΑ:
"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με οδύνη ανακοινώνει την απώλεια της συναδέλφου Έλλης Κωνσταντουδάκη του Φαίδωνα, η οποία χάθηκε πρόωρα, σήμερα το πρωί από σύντομη ασθένεια, σε ηλικία 39 ετών και ενώ είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στην ελληνική δημοσιογραφία.
Η Έλλη Κωνσταντουδάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Άρχισε τη δημοσιογραφική της καριέρα στις αρχές του 1992 στην εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» και ήταν τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», « VETO », στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «ΒΗΜΑ FM » και « CITY FM » και από τον Ιούνιο του 2011 στο νέο «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ», καλύπτοντας πάντα το δικαστικό ρεπορτάζ.
Ευγενική, δυναμική, αγαπητή και άψογη συνάδελφος, διακρίθηκε για το ήθος, τη συνέπεια και την ευσυνειδησία της.
Στη σύντομη ζωή της άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους όσοι τη γνώρισαν. Είχε πολλά προσόντα και μεγάλες προοπτικές. Η μοίρα, όμως, φαίνεται, είχε άλλα σχέδια. Έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι και στέρησε τη δημοσιογράφο από την εφημερίδα της και τους συναδέλφους της, την καλή φίλη από τους φίλους της.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τον πατέρα της και συνάδελφό μας Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη και τον σύζυγό της Στάμο Σιαφάκα, φωτορεπόρτερ, την οικογένειά της, τους οικείους της και αποχαιρετά μια άξια συνάδελφο, που παρ’ όλο που "φεύγει" νωρίς και άδικα, υπηρέτησε με ευπρέπεια και υποδειγματικό ήθος τη δημοσιογραφία".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.