Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ο Τζέι Λένο στα δικαστήρια;

Ο διάσημος Αμερικανός παρουσιαστής κατηγορείται γιατί «προσέβαλε» τα θρησκευτικά ιδεώδη των Ινδών Ο διάσημος Αμερικανός παρουσιαστής κατηγορείται γιατί «προσέβαλε» τα θρησκευτικά ιδεώδη των Ινδών...
Σε δικαστική διαμάχη έχει «μπλέξει» ένας από τους πιο γνωστούς παρουσιαστές της αμερικανικής τηλεόρασης. Ο Τζέι Λένο κατηγορείται από ομάδα Ινδών πιστών του Σιχισμού, μετά από μήνυση που κατατέθηκε σε δικαστήριο της Καλιφόρνια, για τα «ρατσιστικά» του σχόλια, αναφερόμενος στο τέμενος των Σιχ, το Χρυσό Ναό του Αρμιστάρ, στην Ινδία.
Ο Ινδο-Αμερικανός, Ραντίπ Ντίλον, που υποστηρίζει τις κατηγορίες, ανέφερε ότι ο Λένο «πλήγωσε τα συναισθήματα των Σιχ».
Συγκεκριμένα, σε ένα από τα σόου του, που παρακολουθούν εκατομμύρια Αμερικανοί θεατές, ο Λένο έδειξε μια φωτογραφία του ναού, και σατιρίζοντας τον Μιτ Ρόμνεϊ, σχολίασε ότι αυτός είναι το «εξοχικό» του υποψήφιου Ρεπουμπλικάνου για την προεδρία των ΗΠΑ.
Ο Ρόμνεϊ έχει αντιμετωπίσει συχνά την κριτική για τον πλούτο του, και οι Σιχ τώρα υποστηρίζουν πως το σχόλιο του Λένο έδειξε ότι τα λατρευτικό τους τέμενος είναι ένας «χώρος για πλουσίους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.