Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Έκλεβε ένα μηνιάτικο κάθε μήνα, από τράπεζες στην Πάτρα

Στη σύλληψη ενός 26χρονου έλληνα προχώρησε η αστυνομία στην Πάτρα έπειτα από αξιοποίηση πληροφορίων που είχε.Ειδικότερα...


 σε έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί, σε δύο οικίες του 26χρονου στην Πάτρα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα αεροβόλο πιστόλι με μια γεμιστήρα, το χρηματικό ποσό των (5.950) ευρώ καθώς και τα ρούχα που φορούσε ο 26χρονος κατά τη διάπραξη των ληστειών.

Από αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς, είχε διαπράξει τις παρακάτω ένοπλες ληστείες :
Πριν τρεις μέρες (30-12-2011) το μεσημέρι, εισήλθε σε υποκατάστημα της τράπεζας Eurobank , στην Πάτρα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή όπλου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (12.000) ευρώ.
Πριν ένα μήνα περίπου (25-11-2011) το μεσημέρι, με τον ίδιο τρόπο, εισήλθε σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Πάτρα, όπου με την απειλή όπλου, αφαίρεσε αρχικά από το ταμείο το χρηματικό ποσό των (2.700) ευρώ και εν συνεχεία από πολίτη που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην τράπεζα το χρηματικό ποσό των (650) ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.