Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Αφού υπάρχει το google earth τι να τους κάνουν τους κατάσκοπους οι εχθροί.Τα πάντα στη φόρα.

Χωρίς μία κάλυψη , παραμόρφωση της εικόνας ή χρήση μωσαϊκού η Google βγάζει στη φόρα ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο του πλέον κρίσιμου υπουργείου του ελληνικού κράτους...


Ολόκληρο το υπουργείο Εθνικής Άμυνας -όπως ξεκάθαρα φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το OnAlert- είναι σε κοινή θέα μέσω της υπηρεσίας της Google. Και να σκεφτεί κανείς ότι στην αντίστοιχη αμιγώς ελληνική εφαρμογή για το εθνικό κτηματολόγιο έχουν καλύψει με δέντρα την περιοχή, προφανώς για να… μπερδέψουν τον εχθρό.

πηγή: OnAlert.gr

1 σχόλιο:

  1. Δε φταίει η Google βρε παιδιά.Όσες χώρες μέχρι στιγμής δε θέλουν να εμφανίζονται συγκεκριμένες περιοχές,απλά το λένε στην Google και αυτό είναι όλο.Στις ηνωμένες πολιτείες είχε γίνει ολόκληρο θέμα πριν 2 χρονια για το συγκεκριμένο θέμα με θολές περιοχές και έχει λυθεί κάθε παρεξήγηση.Το κράτος μας φταίει γιατί ξύνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.