Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Οι Led Zeppelin στους Ολυμπιακούς του '12;

 

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 ευελπιστούν να γίνει πραγματικότητα η δήλωση του Jason Bonham, του γιου του ντράμερ των Led Zeppelin, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο το θρυλικό συγκρότημα να εμφανιστεί στην τελετή έναρξης....

Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε σε απαρτία το ροκ συγκρότημα ήταν το 2007 στο Λονδίνο αλλά η full επανένωσή τους μπήκε στο ράφι, αφού ο τραγουδιστής Robert Plant είχε αρνηθεί να υπογράψει συμβόλαιο για μια περιοδεία των Led Zeppelin.

Ο γιος του θρυλικού ντράμερ John Bonham βρέθηκε πρόσφατα σε φιλανθρωπική εκδήλωση και μιλώντας στη The Sunάφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμφανιστεί η ροκ μπάντα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο το 2012.

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Robert αλλά ποτέ δεν μπορείς να πεις ποτέ. Ωστόσο, δεν είμαι σε θέση να απαντήσω αυτή τη στιγμή θετικά για τη συγκεκριμένη εμφάνιση», είπε ο Jason.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.