Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Η Rihanna πίσω στον Chris Brown;

Οι περισσότεροι άνθρωποι χαράζουν νέα πορεία για το καινούριο έτος, όμως η Rihanna φαίνεται πως κάνει ένα μεγάλο πισωγύρισμα. Οι followers του twitter της σχολιάζουν τα κωδικοποιημένα μηνύματά της για τον παλιό της έρωτα, τον Chris Brown εκείνον που... τη ξυλοφόρτωσε!

Αν και οι δυο νεαροί αστέρες δεν έχουν ανταλλάξει απευθείας twitts, την περασμένη Πέμπτη (29/12) έγραφαν ερωτικά μηνύματα και έμοιαζαν σαν να απαντά ο ένας στον άλλο. Ο Chris Brown έγραψε: «Σε αγαπάω περισσότερο από όσο μπορείς να φανταστείς» και η μαύρη καλλονή δυο λεπτά αργότερα έγραψε: «Πάντα θα σε αγαπάω».

Δεν υπάρχει κάποια απευθείας σύνδεση μεταξύ των μηνυμάτων, ωστόσο οι θαυμαστές τους, που τους παρακολουθούν και από το twitter, έχουν πάθει φρενίτιδα και αναρωτιούνται, αν είναι πάλι ζευγάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.