Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Το 25% των εργαζομένων νιώθουν ανία και πλήξη στη δουλειά τους Το 25% των εργαζομένων νιώθουν ανία και πλήξη στη δουλειά τους

Μπορεί με την αυξανόμενη ανεργία, η ίδια η δουλειά να είναι όλο και πιο δυσεύρετη, αλλά ακόμη και εκείνοι που έχουν «την τύχη» να εργάζονται ακόμα, πλήττουν....
Αυτό δείχνει βρετανική επιστημονική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 102 εργαζόμενων, από επιστημονική ομάδα ψυχολόγων στο Τσέστερ της Αγγλίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία, το 25% των εργαζομένων νιώθουν ανία και πλήξη σε τέτοιο βαθμό, που προσπαθούν να βρουν άλλους τρόπους για να «περάσει η ώρα», όπως να καταναλώνουν περισσότερους καφέδες, σοκολάτες, ή σνακ, ακόμη και όταν δεν πεινάνε.

Οι περισσότεροι από αυτούς μάλιστα, δήλωσαν ότι χρειάζονταν τουλάχιστον «δύο ποτάκια» μετά το γραφείο για να νιώσουν καλύτερα. Εκτός από τις συνέπειες από την κακή διατροφή ή το αλκοόλ, η πλήξη απεδείχθη ότι έχει άμεσες συνέπειες και στην ποιότητα της εργασίας, καθώς το 80% των ερωτηθέντων δήλωσαν πως εξαιτίας της πλήξης δεν μπορούν να συγκεντρωθούν στη δουλειά τους, ή κάνουν λάθη. Μάλιστα, οι μισοί παραδέχτηκαν ότι «βαριούνται τόσο πολύ», που αυτό αποτελεί λόγο να εξετάσουν και το ενδεχόμενο παραίτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.